Over ons

Prezentado is de uitlaatklep van Bart Van Nooten. En dat al meer dan 18 jaar. Wie ben ik? Een creatieve geest die zich na een opleiding winkelbeheer-decoratietechnieken 

vastbeet in decoratietechnieken. Aanvullend behaalde ik nog een diploma binnenhuisarchitectuur. Inmiddels werk ik samen met bedrijven en toppers uit de Belgische wereld van decoratie, aan projecten tot ver over de landsgrenzen heen.  Ik werk zowel in Ravels als de rest van België, maar ook verder in Europa . Prezentado is een eenmanszaak, dit wil zeggen dat ik alles zelf alles doe van eerste gesprek tot het einde.

Mijn passie voor etalage en interieur laat ik graag leven in uw pand

Outside the box denken… Dat gebeurt bij Prezentado niet. Als decorateur denk ik graag alsof er geen box is. Geen grenzen, enkel creatieve en originele ideeën die ik vertaal in een one of a kind etalage decoratie voor uw zaak, unieke winkeldecoratiestandenbouw met beursstanden die in het oog springen, festivaldecoratiekerstdecoratiethemadecoratie

U heeft een idee of een wens en weet niet hoe eraan te beginnen?   Door onze kennis van materialen, praktisch denken en een hoofd vol creatieve ideeën, maken wij uw dromen waar.

Zoekt u een decorateur in Antwerpen of daarbuiten? Bent u benieuwd naar de creatieve kronkels van stylist Prezentado? Neem dan contact op en verras uzelf én uw klanten.

Wow!

Etalage, winkel, beurs,…  de plaatsen om uw producten in de kijker te zetten.  Zorg dat je opvalt in de massa.  

Een mooie beursstand, een flashy etalage, winkeldecoratie,… de sfeer die u wenst creëren is onze uitdaging.

 

Maar steeds met het oog op uw product, want daar draait het uiteindelijk toch om.

Sfeer en beleving zijn zeer belangrijk in de tijden van internet en online shoppen.  Prikkel de zintuigen en zorg voor een goed gevoel bij uw klanten.

Alles kan en niets is te gek!