Heeft u een vraag?

Helemaal in de stemming met de juiste themadecoratie
Pure sfeer, puur genieten

The sky is the limit wat themadecoratie betreft. In Antwerpen, maar ook ver daarbuiten verzorgt Prezentado themadecors voor events, feesten, winkels, shoppingcentra en meer. Après ski, een echte houten winterbar, een oosters Boeddha-thema waarvan u gaat zweven of de echte hippiesfeer met het Flower Power-thema, een zalig kerstgevoel met thema Kertsmis... Ik heb al heel wat decoratie in thema voorzien!

Mijn bijzonderheid: deco voor shoppingcentra

Ook maak ik themadecoraties voor shoppingcentra. Meestal in opdracht van Phixion creation.  Zo werk ik jaarlijks mee aan de kerstboom in het Wijnegem Shopping Center waarvoor ik een deel van de decoraties in en om de boom heb gemaakt. De decors van Phixion creation, die ik ook veelal voorzie van afwerking en tuindecoraties, worden verhuurd aan shoppingcentra in heel Europa.

Blanco blad of op basis van uw wensen

Geeft u mij carte blanche of liever enkele eerste richtlijnen? Ik werk het concept zo beperkt of zo ver uit als u het wenst. In elk geval zit ik graag eens met u samen om uw wensen te bespreken. Bij Prezentado vindt u steeds een decorateur die op een uiterst originele manier te werk gaat en graag buiten de lijntjes kleurt. Benieuwd? Neem dan zeker contact op voor themadecoratie!

 

Prezentado

De Buskens 4
2380 - Ravels


Tel.: 014/96 06 48 014/96 06 48
BTW BE 0891.704.370

Don't think outside the box,
think like there is no box

Waarom voor ons kiezen?

  • Creatieve ideeën gemixt met een feeling voor verkoop
  • Eén decorateur, altijd contact met de zaakvoerder
  • Binnenhuisinrichter, etaleur, decorbouwer in één persoon