Heeft u een vraag?

Standenbouw zoals u het nog nooit zag
Voor beursstanden die opvallen

Als u de opbouw van uw beursstand overlaat aan Prezentado, bent u zeker van originaliteit. Een stand die opvalt, waar bezoekers graag blijven plakken... Ik zorg ervoor! Naast winkeldecoratie en etalage decoratie is ook standenbouw iets waarmee Prezentado uw zaak uit de massa kan laten springen.

Van ontwerp tot realisatie

Al jarenlang heb ik ervaring als decorateur. Voeg daar mijn neus voor wat klanten aantrekt aan toe en u krijgt de ideale combinatie tussen het creatieve en het commerciële. Ook op vlak van standenbouw in Antwerpen en ver daarbuiten is Prezentado dus uw ideale decoratiepartner. Stap voor stap ontwerp ik, in samenspraak met elke klant, de stand. Het resultaat? Dat is altijd een mooi, origineel concept dat bezoekers zal verrassen. U zal in no time beursbezoekers aantrekken, imponeren en overtuigen!

Totaalconcepten

Voor de bouw van standen voorzie ik totaalconcepten, maar ook basisstanden die u zelf verder kan uitwerken. Alles kan op vlak van standontwerp en standenbouw!
Wilt u graag eens samenzitten? Ik luister met veel plezier naar wat Prezentado voor uw bedrijf kan betekenen! Graag tot binnenkort.

 

Prezentado

De Buskens 4
2380 - Ravels


Tel.: 014/96 06 48 014/96 06 48
BTW BE 0891.704.370

Don't think outside the box,
think like there is no box

Waarom voor ons kiezen?

  • Creatieve ideeën gemixt met een feeling voor verkoop
  • Eén decorateur, altijd contact met de zaakvoerder
  • Binnenhuisinrichter, etaleur, decorbouwer in één persoon