Heeft u een vraag?

Festivaldecoratie voor een festival dat eruit springt
Prezentado, festivaldecorateur met een doel

Prezentado staat voor originele festivalinkleding in Antwerpen en ver daar buiten. Mijn doel is om u en uw klanten een unieke ervaring te bezorgen. Voor diverse festivals in diverse aantal landen heb ik al aan de decoratie mee gewerkt. Decoratie voor podia, foodstreets, branding... You name it, I shape it. Samen creëren we een festivalsfeer die originaliteit ademt en waar bezoekers het event echt beleven.

Kleine of grote projecten

Ik produceer decors in diverse materialen. EPS, hout, metaal… niets is me vreemd. Voor kleinere projecten neem ik zelf het volledige decoratieproces voor mijn rekening, van ontwerp tot realisatie en plaatsing bij de klant. Voor grotere projecten maak ik gebruik van toppers in hun vakgebied.

Portfolio

Bent u benieuwd naar projecten die ik mee realiseerde? Op Open Air Frauenfeld in Zwitserland maakte ik in opdracht van Phixion Creation bijvoorbeeld een oude elektriciteitscentrale. Maar ook op festivals als Tomorrowland, Hellfest, Parookaville, Pukkelpop... werkte ik al mee aan de festivaldecoratie. Ook kleinere festivals kunnen natuurlijk bij mij aankloppen. Ik verzorg graag de inkom, podia, bar, foodstands, eye-catchers, terrassen... zoals u wenst.

Uiteenlopende festivals vragen elk om hun eigen decoratie. Elementen die de sfeer die hen typeert volledig uitstralen. Prezentado gaat geen uitdaging uit de weg, integendeel. Festivalorganisatoren kunnen rechtstreeks contact opnemen, maar ik werk evenzeer als extra leidende of ondersteunende kracht in onderaanneming.

Ook voor uw privé of bedrijfsevenementen kan u Prezentado als decorateur inschakelen

Een avond waar lekker eten, drank, entertainment en muziek centraal staan? Het hoeft geen festival te zijn om door ons ingekleed te kunnen worden. Mystery Chapel bijvoorbeeld is een bekend concept in de regio rond Ravels bij Antwerpen. Ook voor het afterwork concept Bonsoir heb ik de branding verzorgd, zoals een logo dat in het oog springt en ook om de gevel van een klassieke container om te toveren en te laten smelten in het geheel, hebben ze mij ingeschakeld.

Hoe ga ik te werk

  • Ik pols eerst wat u zelf in gedachte hebt op vlak van sfeer, ruimte …
  • Dan rijk ik meteen al wat eerste mogelijkheden waarmee u de ruimte kan inkleden en de juiste sfeer kan scheppen… Als u reeds een budget in gedachten hebt, houd ik daar graag direct rekening mee.
  • De volgende stap is het schetsen van een plan en de mogelijke kost ervan.
  • Goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag! Indien niet gaan we verder tot we het gewenste resultaat verkrijgen.

Mijn grote sterkte is dat ik op korte tijd hele mooie resultaten bereik. Voor festivaldecoratie in Antwerpen, maar ook ver daarbuiten bent u hier aan het goede adres.

 

Prezentado

De Buskens 4
2380 - Ravels


Tel.: 014/96 06 48 014/96 06 48
BTW BE 0891.704.370

Don't think outside the box,
think like there is no box

Waarom voor ons kiezen?

  • Creatieve ideeën gemixt met een feeling voor verkoop
  • Eén decorateur, altijd contact met de zaakvoerder
  • Binnenhuisinrichter, etaleur, decorbouwer in één persoon