Interieur Projecten

01
Meer dan zomaar een standaard winkeldecoratie

 Prezentado staat voor een inrichting die in het oog springt .

Uw showroom wordt een echte beleving voor klanten. Prikkel hun zintuigen door uw producten op een originele manier in the picture te zetten. Hierin heeft Prezentado uit Antwerpen jarenlange ervaring. Dit kan op vlak van winkeldecoraties, maar ook etalage decoratie.

Een showroom in uiteenlopende thema's

Ik hul uw winkel graag in decoratie die aansluit bij diverse thema’s. Zo kunnen de seizoenen afwisselend aan bod komen. Maar ook Kerstmis en andere thema’s zijn mogelijk. De beleving zal altijd compleet zijn!

Prezentado heeft een ruime stock met decoratie waar ik telkens weer winkels tot schitterende settings omtover. Uw klanten komen meteen in de gewenste sfeer. Ook voor exclusieve decoraties kan u steeds op mij rekenen.

Spring uit de massa

Door middel van een mooie tijdelijke setting of een opvallende blijvende aandachttrekker krijgt uw winkelinrichting de nodige aandacht. Originele decoratie zorgt ervoor dat uw producten in de gedachten van uw klanten blijven hangen.

Een streling voor alle zintuigen

Zien is slechts één element, bij Prezentado ga ik graag nog wat verder. Horen, ruiken, voelen… Ik laat uw klanten op diverse manieren in de stemming komen en injecteer ze met een instant goed gevoel.

Persoonlijke service vind ik erg belangrijk. Graag zit ik dan ook al eens samen met u om te luisteren naar hoe u het ziet. Hebt u helemaal geen idee hoe u te werk wilt gaan? Dan geef ik al een aanzet. Uiterst creatief, met veel passie en toewijding, kan ik niet wachten om aan de slag te gaan.

Ontvang uw klanten in stijl en kies voor Prezentado voor winkeldecoratie in Antwerpen en ver daarbuiten.