Kerst

01
Kerstdecoratie van Prezentado, een onvergetelijke kerst

The most wonderful time of the year

Ho, ho, ho… De kerstman is in aantocht, de pakjes worden gekocht, de verwarming enkele graden harder gezet en ook de fondueschotel is besteld. Wat bijna nog fijner is dan Kerstmis vieren, is onszelf voorbereiden op de feestdagen. Geef toe: naar de feestdagen toeleven is toch deel van de fun? Ook de origineelste decoratie voorzien, maakt daar deel van uit.

Voor in huis of voor in de zaak

Niet alleen bij u thuis verzorgt Prezentado graag kerstdecoraties. Ook in uw bedrijf of winkel schep ik graag de nodige sfeer. Klanten zullen zich zo helemaal op hun gemak voelen en uw producten springen er nog meer uit.

Om ter sfeervolst

Als u beroep doet op Prezentado voor uw kerstdecoratie, werkt u samen met een ervaren interieurstylist en professional in het verzorgen van winkeldecoratie, ook in thema. Wanneer Kerstmis in aantocht is, ga ik graag all the way en breng ik meer sfeer in uw woning of winkel dan ooit ervoor. Kerstbomen, guirlandes, kransen, tafeldecoraties of toch eerder een minimalistische kerst? Ik maak uw kerstdromen graag werkelijkheid. Inclusief full service: bezorgen, plaatsen, opruimen en back-up service.

De voordelen van kerstdeco verhuur

Geen kerstdeco kopen maar huren heeft alleen maar voordelen. Geen aanschafkosten, geen verloren ruimte door opslag van de decoratie… Een eindejaar zonder zorgen waarbij u enkel nog hoeft te genieten.
Wilt u binnenkort eens samenzitten om te bespreken hoe u uw kersdecoratie in Antwerpen of omgeving voor ogen hebt? Laat gerust iets weten!