E-construct

01
E-construct contacteerde mij om een beursstand te ontwikkelen.

Na een goed gesprek kwam ik met het idee om de stand een moderne twist te geven.  Omdat het hun eerste beurs was, waren ze voorzichtig met het budget.

Een fris resultaat

Een knipoog naar het hout

De meeste houtskeletbouw bedrijven maken veel gebruik van het natuurlijke hout in hun stand, dit geeft in mijn snel een blokhut idee.  Ik wou het iets frisser en modern houden, maar toch met een knipoog naar het hout.

Ik verkoos de basis wit te houden, een wandensysteem dat niet te veel plaats in neemt en dat de mogelijkheid geeft om andere vormen te plaatsen.  Om vooraan de aandacht te trekken koos ik voor plantenbakken met een moderne houtconstructie, tegen de houtconstructie plaatste ik foto’s van hun projecten.  Bovenop plaatste ik nog een blok met hun naam en logo.  In de moderne bar maakte we een display van de opbouw van een wand, zodat dit aan de mensen getoond kon worden zonder een grote constructie bij in de stand te plaatsen.  Tegen de wanden maakte ik een speelse colloage van divers kaders, wel allemaal in het zwart.  Het meubilair om een gesprek te voeren met potentiële klanten bleef in dezelfde strakke stijl (wit met hout).  Om het zwart/wit te breken verkoos ik om een knalrood tapijt te plaatsen.  Dit gaf een fris resultaat zorgde dat de stand opviel in de ‘neutrale’ rij. 

Het was hun eerste beurs en die was hen zeker goed bevallen, ze kregen zelfs een prijs van de organisatie.